Massagetherapie voor vrouwen

Heb jij ook zo’n ‘zwakke’ plek die als eerste opspeelt als je je niet zo lekker voelt? Een pijnlijke schouder, een zeurende pijn in je onderrug, opkomende hoofdpijn of je voelt je helemaal niet blij zonder dat daar een reden voor is?

Dit zijn de momenten dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Vaak weet je dat ook wel, maar het lukt misschien niet altijd door de drukte van de dag. Je gaat maar door, neemt een paracetamol, maar de volgende keer komt het toch weer terug, en misschien wel net iets erger. Dan is het nodig om tijd en ruimte voor jezelf te maken. En dan is het fijn als er iemand even met je meeloopt, die je weer helpt de taal van je lijf te verstaan!

Graag begeleid ik jou bij het luisteren
naar het fluisteren van jouw lijf.

Holistische massage & craniosacraal therapie

Holistische massage

Uit je hoofd, in je lijf

Wil je meer rust en ruimte in je hoofd? Massage met aandachtvolle aanraking brengen je als vanzelf van je hoofd in je lijf. Hierdoor slaap je beter, word je je bewust van wat je voelt in je lijf, leer je wat vaker een rustmoment te pakken. Deze aanraking met aandacht zorgt ervoor dat het hormoon oxytocine vrijkomt. Dit geluksstofje geeft je een geborgen en gelukkig gevoel.

Investering €85* voor een sessie van 75 minuten.
(voor jongeren t/m 21 jaar en studenten reken ik een speciaal tarief van € 75*).

Investering €95* voor een sessie van 90 minuten. Dit is aan te raden als je een combinatie van massage en craniosacraalbehandeling wilt. 

Craniosacraal therapie

In verbinding met jezelf

Contact maken met je lijf in een diepere laag, dat is wat je kan verwachten van craniosacraal therapie, ook wel cranio.

Een trauma – zoals een val, een operatie of iets emotioneels – kan een blokkade ergens in je lijf vormen. Met zachte manuele technieken zoek ik blokkades op, en jouw lijf gaat zelf aan het werk om deze op te ruimen. Dit noemen we het zelfherstellende vermogen.

Cranio geeft een diepe ontspanning en kan helpend zijn bij bijvoorbeeld stress en burn-out, klachten na trauma en in tijden van emotionele gebeurtenissen. Het brengt je weer in contact met je lijf en daarmee met jouw verlangens en behoeften.

Investering €85*
voor een sessie van 75 minuten.

Massage voor kinderen

Aanraken, een levensbehoefte

Door kinderen al jong te masseren, leer je ze om meer van zichzelf te houden. Het kind gaat zijn of haar lijf steeds meer ervaren, en wordt vertrouwder met zichzelf. Kinderen die lekker in hun vel zitten, staan vaak zelfbewuster in het leven en kunnen gemakkelijker met spanning omgaan. Deze kinderen leren op hun gevoel te vertrouwen en massage kan hierbij helpen.

Kindermassage is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Van te voren vult de ouder een vragenlijst in, tijdens de sessie doen we een een oefening of spel, een massage en sluiten we af met een verhaal.

Investering €75*
voor een sessie van 60 minuten

* Ben je aanvullend verzekerd?
Dan wordt de behandeling (dit valt onder Alternatieve zorg: Massagetherapie of Natuurgeneeskunde) door de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed. Check hiervoor zelf even je verzekering.

De kracht van cranio

Ben je nieuwsgierig naar wat craniosacraal therapie is en wat het voor je kan betekenen?
Download hier de folder over cranio in de praktijk of lees dit whitepaper met meer informatie over cranio en de wetenschappelijke onderbouwing.
Mijn handen lossen het probleem niet op, ze wijzen je de weg

Bij Lien massagetherapie kun je helemaal tot jezelf komen. Je wordt zelf weer het startpunt waardoor je vitaal, met energie, weer van binnen naar buiten kunt.
Carolien heeft kennis en verstand van zaken en heeft een deskundige massagehand. Maar belangrijker nog is dat ze zich met empathie, zorg en mensenkennis meer dan 100 procent voor je inzet. Dat is top en goud waard!

Rianne

Het voelde echt als thuiskomen bij Carolien. Gelijk vertrouwd, ze straalt rust en warmte uit en neemt alle tijd om naar je te luisteren en te ontdekken waar je behoefte aan hebt en wat je nodig zou kunnen hebben. Ze heeft veel kennis, levenservaring en empathisch vermogen, waardoor je je altijd begrepen voelt. Voor mij was het ook thuiskomen in mijn lichaam. Ik was zo druk bezig in mijn hoofd en mij sterk houden op alle fronten, dat ik mijn lijf weer compleet was vergeten. Tijdens de massage voelde ik mij weer verbonden met mijn hele lichaam en tot mijn eigen verbazing ook ineens weer veel meer verbonden met mijn gevoel. Dat gaf nieuwe inzichten, die ik denk ik anders niet had verkregen.

Maryse

Gisteren weer heerlijk genoten van een massage bij Carolien. Naast dat de massages heel erg goed en kundig zijn, is Carolien een heel mooi mens. Je kan bij je massage aangeven wat je prettig vindt, maar zeker net zo belangrijk dat je kan zeggen wat je niet aangenaam vindt. Carolien is ervaren, heeft een luisterend oor en ik verbaas me er altijd over hoeveel kracht er in haar kleine handen zit. Het is altijd weer jammer als de tijd erop zit.

Monique