Hormoonbalans

Ben jij zo´n supervrouw die veel te veel ballen in de lucht wilt houden? Je gaat maar door terwijl je eigenlijk geen fut meer hebt. Zolang je er niet bij stil staat, lukt je dat nog best goed ook. Je slaapt misschien wat minder. Je snaait ‘s middags wat vaker iets zoets om energie te krijgen. Ongemerkt komt er ieder jaar een kilootje bij. En eigenlijk zit je al een tijdje niet meer zo lekker in je vel. Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als je je weer vrolijk, ontspannen en vitaal zou voelen. En je ook nog een paar kilo kwijt raakt. Wist je dat veel klachten kunnen verdwijnen door wat aanpassingen in je leefstijl? Ik begeleid je daar graag bij.

Door mijn eigen ervaring weet ik goed wat stress is en wat er dan in je lichaam kan gebeuren. Door mijn achtergrond als massagetherapeut besteed ik altijd aandacht aan ontspanning. Stress is immers één van de eerste dingen die je uit balans haalt. En als Hormoonfactor coach weet ik wat de invloed van je leefstijl is op je gezondheid.

Waar kan ik jou mee helpen?

Hormonen in balans

Hormoonanalyse

 

Heb je wat vage klachten en ben je nieuwsgierig welke hormonen er bij jou uit balans zijn? Wil je er vervolgens zelf mee aan de slag? Kies dan voor een hormoonanalyse op basis van jouw klachten en leefstijl.

Wat je kan verwachten:

 • vragenlijst die je vooraf invult
 • consult (60 min)
 • hormoonanalyse, beeld van jouw leefstijl en actieplan per mail.

Investering € 125,00

 

Hormoonbalans & begeleiding

Hoe zou het zijn als je je weer energiek voelt, geen last meer hebt van stemmingen, beter slaapt en minder vage kwaaltjes hebt. Als dit soort klachten je bekend voorkomen is de kans groot dat je hormonen uit balans zijn. Met het traject hormoonbalans begeleid ik je stap voor stap, en binnen een paar weken zal je al verandering merken.

Wat we doen:

 • vragenlijst die je vooraf invult
 • consult (60 min.)
 • hormoonanalyse, beeld van jouw leefstijl en actieplan per mail
 • 3x (telefonisch) consult (30 min.) plus verslag en het volgende deel van jouw persoonlijke actieplan per mail.

Met dit traject maak je in 3 á 4 maanden stap voor stap blijvende aanpassingen in jouw leefstijl.

Investering € 225,00

Hormoonbalans & massages & begeleiding

Een ideale combinatie om je weer ontspannen, vitaal en in balans te voelen. Tijdens dit traject begeleid ik je drie maanden. Door je leefstijl én lichamelijke stress aan te pakken, heb je meer kans op blijvend resultaat.

Dit traject bestaat uit:

 • vragenlijst die je vooraf invult
 • consult (60 min.)
 • hormoonanalyse, beeld van jouw leefstijl en actieplan
 • 2x (telefonisch) consult (30 min.)
 • 2x holistische massage (75 min.)
 • EXTRA: terugkoppeling na 6 maanden. Hoe gaat het? Welke gewoontes heb je geïntegreerd in je leven? En heb je nog ergens hulp bij nodig?

Investering € 350,-*

* Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je – in de meeste gevallen – een deel van de kosten van de massages vergoed, 

In de overgang? Wat nu?

Soms duurt het een tijd voordat vrouwen door hebben dat veranderingen in hun lichaam een voorbode zijn van de overgang. Zit je al in de overgang? Of ben je nog niet in de overgang, maar ervaar je wel al hormonale klachten? Dan is het tijd voor actie. Als je nu je hormonen in balans brengt, kom je deze periode makkelijker door.

Alle vrouwen krijgen met de overgang te maken, of je het nu leuk vind of niet. Als je de overgang gaat zien als een nieuwe levensfase, waarin je goed voor jezelf gaat zorgen, dan wordt het een leuke en waardevolle periode in je leven. Zeker als je een aantal stappen gaat zetten die je naar een vitaler leven leiden.